Home Carti PDF Ingerul de la miezul noptii de Lisa Kleypas

[PDF] Ingerul de la miezul noptii de Lisa Kleypas

Coperta Carte Ingerul de la miezul noptii

Iti doresti sa citesti cartea Ingerul de la miezul noptii scrisa de Lisa Kleypas si publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Miron

Descriere completa: Romanul Ingerul de la miezul noptii, scris de Lisa Kleypas, a fost publicat la editura Miron. Lordul Luke Stokehurst este captivat de gratia si frumusetea regala a domnisoarei Karen Billings, care a aparut de nicaieri si acum sta hotarata in fata lui. Dar domnisoara Billings mai are si un alt nume. Este ducesa Anastasia, descendenta unei familii renumite din aristocratia rusa, condamnata la spanzuratoare pentru injunghierea logodnicului ei, o crima pe care nu-si amintea sa o fi comis. Evadata in mod misterios, ajunge in Anglia, unde isi cauta adapost ca umila guvernanta in casa acestui barbat vaduv, care a trecut si el printr-o tragedie. Amandoi trebuie sa sfideze societatea si fortele razbunarii, pentru ca ea sa fie in siguranta si dragostea lor sa devina o pasiune coplesitoare…

Cartea Ingerul de la miezul noptii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.