Home Carti PDF Insula delfinilor albastri de Scott O’Dell

[PDF] Insula delfinilor albastri de Scott O’Dell

Coperta Carte Insula delfinilor albastri

Iti doresti sa citesti cartea Insula delfinilor albastri scrisa de Scott O’Dell si publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Arthur

Descriere completa: Ramasa singura pe o insula pustie, Karana, o fata curajoasa dintr-un trib indian, infrunta pericole teribile. Ea trebuie sa descopere cum poate sa imblanzeasca natura potrivnica si, mai presus de toate, cum sa supravietuiasca. In cei optsprezece ani de izolare, prietenii ei necuvantatori ii tin loc de familie si cu ajutorul lor afla care sunt lucrurile cu adevarat importante. Un emotionant roman de aventuri bazat pe fapte reale, Insula Delfinilor Albastri spune povestea unei fete care nu-si pierde niciodata increderea in propriile forte…

Cartea Insula delfinilor albastri in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.