Home Carti PDF Intamplari in irealitate imediata. Inimi cicatrizate

[PDF] Intamplari in irealitate imediata. Inimi cicatrizate

Coperta Carte Intamplari in irealitate imediata. Inimi cicatrizate

Iti doresti sa citesti cartea Intamplari in irealitate imediata. Inimi cicatrizate publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Intamplari in irealitate imediata. Inimi cicatrizate

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Colectia Clasici ai literaturii romane se imbogateste cu o noua capodopera a fictiunii noastre: Intamplari dintr-o irealitate imediata. Inimi cicatrizate de Max Blecher.„Inceputul Intamplarilor… este cel mai proustian din intregul nostru roman. […] Cautarea timpului pierdut este, de altfel, una din temele Intamplarilor…, laolalta cu criza de identitate consumata intre peretii de pluta ai camerei in care protagonistul, mai bolnav decat Proust, isi petrece mare parte din viata. E curios ca nu s-a remarcat faptul ca Intamplarile… sunt Amintirile din copilarie mutate in secolul urmator si rescrise intr-o cheie care nu mai este aceea general-umana si realista de la Creanga […], ci una strict individuala, atipica si schizoida, amestecand realul cu visul si imaginatia.” – NICOLAE MANOLESCU…

Cartea Intamplari in irealitate imediata. Inimi cicatrizate PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.