Home Carti PDF Intoarcerea lui Arpagic

[PDF] Intoarcerea lui Arpagic

Coperta Carte Intoarcerea lui Arpagic

Iti doresti sa citesti cartea Intoarcerea lui Arpagic publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Intoarcerea lui Arpagic

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Lumea lui Arpagic este lumea in care tot ce e firesc e miracol. O lume fermecata in care se produce miracolul nasterii dintr-o samanta cat o gamalie de ac a unei plante cu frunze si flori, care, la randul lor, nasc fructe si seminte. Iar pe langa aceasta minune, nimic nu mai pare de neinchipuit: faptul ca animalele citesc, pasarile au emotii, fluturii au idei si legumele sentimente. De altfel, cand am scris prima dintre aceste carti, nicio clipa nu m-am gandit ca o scriu pentru copii. Ma jucam cu mine insami. Abia dupa ce, publicand-o, copiii au adoptat-o, am continuat sa scriu gandindu-ma la ei ca la niste parteneri de joc.” (Ana Blandiana in interviul acordat Simonei Chitan pentru Evenimentul Zilei, 26 oct 2008)…

Cartea Intoarcerea lui Arpagic PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.