Home Carti PDF Invat engleza cantand de Joanna Le May

[PDF] Invat engleza cantand de Joanna Le May

Coperta Carte Invat engleza cantand

Iti doresti sa citesti cartea Invat engleza cantand scrisa de Joanna Le May si publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint

Descriere completa: Cantece amuzante si usor de retinut pentru a invata engleza inca de la o varsta frageda!CD-ul contine cantece inedite si melodii moderne pe care copilul dumneavoastra le va asculta fara intrerupere si care pot fi usor memorate. Fiecare cantecel, gingas sau amuzant, ii da micutului ocazia sa retina fara efort cate o expresie de baza in limba engleza: It is, Is it? What is it? Im am, You are, He is, She is, They are…Peste 140 de imagini pe subiecte diverse (corpul, hainele, jucariile, animalele, cifrele, culorile etc.) pe care copilul le poate rosti in limba engleza datorita CD-ului pe care este inregistrata pronuntia exacta a fiecarui cuvant. Cartea contine jocuri de tipul Asculta si repeta, la care se adauga imagini de colorat, pentru ca invatarea limbii engleze sa devina o placere. Subiecte atractive si ilustratii viu colorate Si, deasemenea, pentru parinti: Versurile si traducerile cantecelor; Scurt memento cu diferitele forme ale verbului „a fi” (to be) la prezent; un mini dictionar cu traducerea cuvintelor din carte…

Cartea Invat engleza cantand in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.