Home Carti PDF Invataturile lui Tobias. Seria Inaltarii de Geoffrey Hoppe

[PDF] Invataturile lui Tobias. Seria Inaltarii de Geoffrey Hoppe

Coperta Carte Invataturile lui Tobias. Seria Inaltarii

Iti doresti sa citesti cartea Invataturile lui Tobias. Seria Inaltarii scrisa de Geoffrey Hoppe si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Instrumente noi pentru noua noastra calatorie spirituala. Aceasta carte, publicata la editura For you, cuprinde: Ca nu mai este vorba despre noi; Cum putem sa ne luam in stapanire propria noastra divinitate; Faptul ca intunericul dinauntrul nostru cauta eliberare; Ca acum folosim limbajul lui Aha!Ca nu trebuie sa ne mai facem planuri; Care este o noua intelegere a Iubirii; Care este Vidul Inaltarii; Cum trecem la o noua identitate; Cum sa ne ascultam cantecul sufletului; Descoperim ce spune Metatron in mesajul special intitulat „Sunteti pregatiti?“Ce se intampla dupa ce am intrat in Noua Energie? Informatii noi si de mare ajutor pentru Lucratorii intru Lumina!Acum, va vom cere permisiunea sa mergeti in calatorie cu noi. Cei care se afla acum in jurul vostru, cei care sunt voi, potentiale ale Sinelui Adevarat, potentiale ale tuturor lucrurilor pe care le-ati facut, cei care sunt realitatile voastre alternative… ei se afla in jurul vostru si va imbratiseaza. Ei va vor insoti in aceasta calatorie, daca le acordati permisiunea. Acum va ducem intr-o realitate alternativa, in viitor. Tobias, un inger iubitor si plin de compasiune din Biblia apocrifa, ne impartaseste in continuare – dupa Seria Noului Pamant si Seria Creatorului – in douasprezece lectii puternice, ce se intampla cu noi si cum sa procedam, acum ca am intrat in Noua Energie. Tobias le vorbeste invatatorilor spirituali de maine prin Geoffrey Hoppe care, inainte de „chemarea la trezire“ din 1995, era om de afaceri si antreprenor, fara preocupari spirituale. Acum, impreuna cu Tobias implineste o intelegere veche – aceea de a prezenta, la momentul potrivit, informatii care schimba viata. Acceptati provocarea de a renunta la ceea ce este vechi si de a intra in noua voastra divinitate personala, citind Invataturile lui Tobias. Seria Inaltarii…

Cartea Invataturile lui Tobias. Seria Inaltarii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.