Home Carti PDF Ironia istoriei americane

[PDF] Ironia istoriei americane

Coperta Carte Ironia istoriei americane

Iti doresti sa citesti cartea Ironia istoriei americane publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ironia istoriei americane

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Scrisa de-a lungul tumultuoasei dar triumfatoarei perioade a anilor de dupa razboi in care America s-a impus ca putere mondiala, Ironia istoriei americane este la fel de relevanta astazi precum a fost intotdeauna. Citata de catre politicieni foarte diferiti, asa cum sunt, de exemplu, Hillary Clinton si John Mc Cain, capodopera lui Niebuhr asupra incongruentei dintre idealurile personale si realitatea politica este, in acelasi timp, o acuzatie la adresa automultumirii morale americane si un avertisment fata de posibila aroganta a virtutii. pasionata, elocventa si introspectiva, intelepciunea lui Niebuhr va incuraja cititorii sa isi reconsidere opiniile despre ceea ce este drept si nedrept, despre pace si razboi….

Cartea Ironia istoriei americane PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.