Home Carti PDF Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului

[PDF] Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului

Coperta Carte Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului

Iti doresti sa citesti cartea Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului publicata de Orizonturi? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului

Editura: Orizonturi

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In fiecare an, in intreaga lume, peste 2000 de barbati, femei si copii sunt executati intr-un cadru legal. Pana in prezent, au fost publicate sute de lucrari care au avut ca obiect de studiu pedeapsa cu moartea, toate incarcand sa raspunda la intrebarea Pentru ce? Cartea de fata aduce un plus de abordare, detaliand modurile in care se executa pedepse capitale. Guvernata de considerente politice, religioase, cutumiare sau de alta natura, pedeapsa cu moartea a reprezentat, de-a lungul mileniilor, o cautare continua a celor mai oribile procedee, mai inspaimantatoare si mai atroce, create de imaginatia omeneasca. Inentivitatea in materie a popoarelor a avut drept scop injosirea si umilirea individului, astfel incat pedeapsa cu moartea nu semnifica numai a lua viata cuiva ci, mai degraba, un mijloc de a provoca mii de suferinte, unele mai cumplite decat altele….

Cartea Istoria ilustrata a executiilor capitale de-a lungul timpului PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.