Home Carti PDF Isla si Fericirea pana la adanci batraneti

[PDF] Isla si Fericirea pana la adanci batraneti

Coperta Carte Isla si Fericirea pana la adanci batraneti

Iti doresti sa citesti cartea Isla si Fericirea pana la adanci batraneti publicata de Epica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Isla si Fericirea pana la adanci batraneti

Editura: Epica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dragostea se aprinde repede in New York – Orasul Care Nu Doarme Niciodata, dar oare va dura aceasta dragoste inflacarata?Romantica incurabila, Isla s-a indragostit de introvertitul desenator Josh inca din primul an de liceu, de la Scoala Americana din Paris. Iar dupa o intalnire intamplatoare, in Manhattan, in vacanta de vara, dragostea parea sa se infiripe mai repede decat credea ea. Insa, atunci cand incep al doilea an de liceu, in Franta, Isla si Josh incep sa se confrunte cu problemele cu care toate perechile tinere au de furca, inclusiv drama familiala, incertitudinea in privinta viitoarelor facultati pe care le vor urma si posibilitatea foarte reala de a fi despartiti. Cu o aparitie episodica a personajelor preferate ale seriei, Anna, Etienne, Lola si Cricket, aceasta poveste de dragoste adevarata, adorabila si sexy – care are ca fundal de desfasurare New Yorkul, Parisul si Barcelona – incheie extatic indragita serie a autoarei Stephanie Perkins….

Cartea Isla si Fericirea pana la adanci batraneti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.