Home Carti PDF Jocul dragostei de Eloisa James

[PDF] Jocul dragostei de Eloisa James

Coperta Carte Jocul dragostei

Iti doresti sa citesti cartea Jocul dragostei scrisa de Eloisa James si publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lira

Descriere completa: Lady Roberta St. Giles, unica fiica a unui marchiz boem, se indragosteste de un barbat pe care il zareste intr-o sala de bal: ducele de Villiers, un jucator de sah extraordinar si un crai renumit, care nu intentioneaza sa se casatoreasca vreodata… pana o vede pe Roberta. Si Damon Reeve, tanarul conte de Gryffyn, este atras de Roberta si stie prea bine ca pretul ce trebuie platit pentru a pune mana pe un titlu este, adesea, mult prea mare. El este hotarat sa impiedice casatoria Robertei cu ducele – in ciuda fascinatiei acesteia pentru barbatul experimentat –, care nu i-ar aduce decat o viata lipsita de pasiune ce ar face-o in mod clar nefericita. Va reusi Damon s-o atraga in propriul joc, chiar cu riscul sa se aleaga el insusi cu inima franta in aceasta aventura riscanta?..

Cartea Jocul dragostei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.