Home Carti PDF Jocul mortii de Linda Howard

[PDF] Jocul mortii de Linda Howard

Coperta Carte Jocul mortii

Iti doresti sa citesti cartea Jocul mortii scrisa de Linda Howard si publicata de Orizonturi? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Orizonturi

Descriere completa: Patru prietene, Jaine, TJ, Luna si Marci, obisnuiesc sa ia cina impreuna, in fiecare vineri seara. Inevitabil, din discutiile lor nu poate lipsi tema „barbati“. Dintr-o gluma, intocmesc o lista a calitatilor partenerului ideal: credincios, demn de incredere, responsabil, cu simtul umorului si… cu un plus anatomic. Fara voia lor, lista se va mediatiza, devenind o incitanta tema de discutie. Dar lucrurile iau o intorsatura neasteptata in momentul in care Marci este gasita moarta… Ceea ce la inceput parea a fi un mic si nevinovat amuzament feminin, se va transforma intr-un joc al mortii, in care spaima ia locul visarii si totul devine un cosmar infiorator. O lectura electrizanta, oferita de inconfundabila autoare Linda Howard, despre dragoste si lupta pentru supravietuire, despre incredere si tradare…

Cartea Jocul mortii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.