Home Carti PDF Jucatorul total de Iain M. Banks

[PDF] Jucatorul total de Iain M. Banks

Coperta Carte Jucatorul total

Iti doresti sa citesti cartea Jucatorul total scrisa de Iain M. Banks si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: „Un roman care confirma ca Iain M. Banks a impus un standard in literatura SF.“The Guardian Civilizatie simbiotica, in care elementul uman si cel tehnologic se intrepatrund, Cultura a dat o multime de Jucatori. Gurgeh este unul dintre ei, stapan pe universul computerelor. Plictisit de succes, Gurgeh pleaca spre Azad, imperiu nemilos si incredibil de bogat, sa puna la incercare jocul de acolo, un joc complex ca viata insasi, in care castigatorul devine imparat. Batjocorit, santajat, cat pe ce sa fie ucis, Gurgeh accepta sa joace. E provocarea vietii lui si, foarte posibil, si provocarea mortii lui. „Rareori se intampla sa descoperim un talent atat de puternic si de o asemenea cuprindere.“ The New York Review of Science Fiction..

Cartea Jucatorul total in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.