Home Carti PDF Juramantul, Numele meu este Nimeni, Vol. 1 de Valerio Massimo Manfredi

[PDF] Juramantul, Numele meu este Nimeni, Vol. 1 de Valerio Massimo Manfredi

Coperta Carte Juramantul, Numele meu este Nimeni, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Juramantul, Numele meu este Nimeni, Vol. 1 scrisa de Valerio Massimo Manfredi si publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALLFA

Descriere completa: Pe indepartata insula Itaca, baiatul Odiseu asculta povestile regelui Laertes despre expeditia argonautilor, despre uriasul Hercule, despre lupte si aventuri in lumi misterioase, guvernate de zei, iar in tot acest timp viseaza cu ochii deschisi spre mare. Multi ani mai tarziu, fiii argonautilor navalesc in Sparta, pregatiti sa castige cu sabia mana Elenei, femeia de o frumusete nebuna. Odiseu, razboinicul care nu crede in puterea sabiei, ci in forta cuvantului, le propune pretendentilor un pact; dar ceea ce ii impaca momentan pe ahei va declansa niste grozavii de neinchipuit pentru muritori…

Cartea Juramantul, Numele meu este Nimeni, Vol. 1 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.