Home Carti PDF Jurnal bruxellez de Bogdan Matei

[PDF] Jurnal bruxellez de Bogdan Matei

Coperta Carte Jurnal bruxellez

Iti doresti sa citesti cartea Jurnal bruxellez scrisa de Bogdan Matei si publicata de Tandem Media? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Tandem Media

Descriere completa: Jurnal bruxellez este povestea unei relatii. O relatie dintre un fost jurnalist roman, Bogdan Matei, devenit, acum, “a Moldovan in Bruxelles”, “a good housekeeper and nothing else”, un anonim caruia nimeni nu-i poate intelege si pronunta numele slav, si Belgia, cu un standard de viata sensibil mai ridicat decat media Uniunii Europene, cu meritul, cel putin la prima vedere, de a gazdui sediile NATO si ale institutiilor europene. In alt fel, “un regat pe duca”, cu “o populatie vestita pentru pasiunea pentru cartofi prajiti si ciocolata”. Sa-l credem pe autor cand decide: “M-am resemnat. Belgia e ca o femeie. O poti adora sau detesta, dar e zadarnic sa incerci s-o intelegi.” (Corina Sabau, scriitoare)..

Cartea Jurnal bruxellez in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.