Home Carti PDF Limba franceza pentru medici si asistente. Editia a II-a

[PDF] Limba franceza pentru medici si asistente. Editia a II-a

Coperta Carte Limba franceza pentru medici si asistente. Editia a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Limba franceza pentru medici si asistente. Editia a II-a publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Limba franceza pentru medici si asistente. Editia a II-a

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Editia a II-a revazuta si adaugita. Un ghid util cadrelor medicale si studentilor care doresc sa profeseze sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in tari francofone. Noua editie contine: sectiuni dedicate diferitelor aparate si sisteme, in care gasiti cu usurinta expresiile adecvate; capitole structurate identic – anamneza, cele mai frecvente boli, examene clinice si paraclinice specifice -, care contin toate cuvintele si expresiile necesare pentru diagnosticarea si tratarea pacientului; casete dedicate unor probleme-cheie: electrocardiograma, fumatul, consumul de alcool, malaria, sterilitatea, insuficienta cardiaca, BPOC. Cei interesati vor gasi de asemenea: un tabel actualizat al medicamentelor prescrise in Franta si al echivalentelor lor prescrise in Romania; expresii esentiale in comunicarea cu pacientul….

Cartea Limba franceza pentru medici si asistente. Editia a II-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.