Home Carti PDF Limba si literatura romana. Ghid de pregatire pentru clasa a X-a...

[PDF] Limba si literatura romana. Ghid de pregatire pentru clasa a X-a de Cristian Ciocaniu si colectiv

Coperta Carte Limba si literatura romana. Ghid de pregatire pentru clasa a X-a

Iti doresti sa citesti cartea Limba si literatura romana. Ghid de pregatire pentru clasa a X-a scrisa de Cristian Ciocaniu si colectiv si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare si se constituie intr-un suport complet pentru pregatirea elevilor in vederea sustinerii examenului de Bacalaureat. Acest mizeaza pe experienta la catedra a autorilor, urmarind structura manualelor scolare, precum si conceptia fiecarui nivel de studiu. Lucrarea se remarca prin:• Stilul riguros si totodata familiar, incitant, captivant al prezentarii• integrarea coerenta, eficienta a notiunilor de istorie si teorie literara• teste de verificare pentru fiecare tip de text aunalizat, care permit, asadar, posibilitatea de evaluare si autoevaluare permanenta• exercitii „de parcurs” pentru fiecare text literar analizat, instituind o ipostaza activa, participativa a elevului, perceput ca „partener” in demersul analitic• teme stimulative de reflectie• repere biografice• sugestii bibliografice bogate Se adreseaza:- elevilor de liceu, fiind un instrument util pentru pregatirea individuala in vederea sustinerii examenului de Bacalaureat, cat si pentru participarea la concursuri si olimpiade scolare- profesorilor, raspunzand, ca rod al experientei concrete, la catedra, a autorilor, provocarilor permanente ale „partenerului” de la clasa. In conformitate cu programa aprobata de Ministerul Educatiei Nationale..

Cartea Limba si literatura romana. Ghid de pregatire pentru clasa a X-a in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.