Home Carti PDF Lumina ce se stinge

[PDF] Lumina ce se stinge

Coperta Carte Lumina ce se stinge

Iti doresti sa citesti cartea Lumina ce se stinge publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Lumina ce se stinge

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cartea a aparut la editura Nemira in colectia Nautilus SF. O planeta se stinge, indepartandu-se de stelele vecine si indreptandu-se spre teritoriul frigului, al intunericului si al mortii. Odata cu ea, vor pieri paisprezece orase. Iar eroul, parasit de iubita, nu mai gaseste sensul vietii. George R. R. Martin a scris un roman al disparitiei si al temerilor. Lumina ce se stinge dezvaluie o scriitura rafinata, pusa la lucru intr-o fictiune ce-si rasplateste cu asupra de masura cititorul. Un space-opera de neuitat, romanul de debut al lui George R. R. Martin infatiseaza o viziune provocatoare asupra noptii eterne. In Lumina ce se stinge palpita o lume in care coabiteaza mai multe culturi, unde prada si vanatorul isi schimba adesea rolurile. Citeste aici o recenzie a cartii Lumina ce se stinge….

Cartea Lumina ce se stinge PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.