Home Carti PDF Magical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles

[PDF] Magical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles

Coperta Carte Magical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles

Iti doresti sa citesti cartea Magical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Magical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Tony Bramwell i-a cunoscut pe George, Paul si John inca de cand au copilarit impreuna in Liverpool. Dupa despartirea Beatles-ilor, el a devenit primul promotor de discuri independent, reprezentand artisti ca Bruce Springsteen, coordonand si promovand muzica multor filme, inclusiv cele din seria James Bond produsa de Harry Saltzmann (printre ele „Live and Let Die“ de Paul Mc Cartney), Chariots of Fire, Dirty Dancing si Ghost.„Daca vrei sa afli ceva despre Beatles, intreaba-l pe Tony Bramwell. Isi aminteste mai mult decat mine.“ – Sir Paul Mc Cartney Familiar, direct si onest, cel mai intim cunoscator al Beatles-ilor ne impartaseste versiunea lui privind ascensiunea frenetica si glorioasa a celor patru baieti din Liverpool la statutul de regi ai rock and roll-ului. Povestea lui Tony Bramwell a inceput intr-o suburbie din Liverpool, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, fiind prieten din copilarie cu trei dintre Beatles, cu mult inainte ca acestia sa devina faimosi. Iar la ora la care se intalnea cu George Harrison pe strapontina autobuzului, in drum spre a-i vedea pe The Beatles, direct de la Hamburg unul dintre ei dovedindu-se a fi George Tony era deja pe cale de a deveni companionul nedespartit, martorul evolutiei lor fulgeratoare. Daca era nevoie de ceva, orice, Tony Bramwell era omul pe care Beatles il chemau, omul in care stiau ca puteau avea incredere. Povestea lui a fost indelung solicitata de-a lungul anilor, si acum iat-o aici, abundand de aventuri necunoscute, detailand cu ochiul celui privilegiat, ascensiunea incomparabila a imperiului Apple, cochetariile lui Brian Epstein, comportamentul excentric al celor de la Merry Pranksters, episoadele cu Ken Kesey si Phil Spector, plus noi amanunte despre Yoko Ono, Rolling Stones si viata lui. De la conceperea primelor clipuri video pentru melodiile Beatles-ilor si pana la a fi promovat in conducerea companiei Apple, de la a concura cu bicicletele si a face schimb de discuri cu George Harrison, la a lucra si che…

Cartea Magical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.