Home Carti PDF Manastirea Northanger

[PDF] Manastirea Northanger

Coperta Carte Manastirea Northanger

Iti doresti sa citesti cartea Manastirea Northanger publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Manastirea Northanger

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cat Morland este pregatita sa faca pasul spre viata de adult. Fiica a unui pastor, scolita acasa in micutul silinistitul satuc Piddle Valley din Dorset, ea isi gaseste refugiul in carti si este convinsa ca, dincolo de valeain care si-a trait copilaria, o asteapta o mare aventura. Asadar, primeste cu entuziasm propunerea sotilor Allen, prieteni si vecini de-ai parintilor ei, de a ii insoti la Festivalul Fringe din Edinburgh, pentru a-i tine companie lui Susie Allen. Vesela din fire si ajutata de noua tinuta asigurata de Susie si de biletele pe care aceasta le are la evenimentele din fiecare seara, Cat ajunge sa guste din plin viata din Edinburgh si este primita cu bratele deschise in sanul familiei Thorpe, devenind buna prietena cu fata mai mare a familiei, Bella. Si, pe neasteptate, in peisaj apare si chipesul Henry Tilney, un viitor avocat a carui familie locuieste la frumoasa, misterioasa si mult ravnita manastire Northanger. Cat este fascinata de Henry si de sora acestuia, Eleanor, dar nu se poate abtine sa nu se intrebe daca totul la ei este atat de ireprosabil cum pare. Sau poate multimea de carti citite sunt de vina pentru imaginatia care-i umple mintea de scenarii care de care mai incitante?Val Mc Dermid este bine-cunoscuta pentru thrillerele sale, traduse in peste 30 de limbi si vandute in 11 milioane de exemplare. A castigat numeroase premii internationale, inclusiv CWA Gold Dagger si CWA Cartier Diamond Dagger….

Cartea Manastirea Northanger PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.