Home Carti PDF Manual pentru scrierea academica

[PDF] Manual pentru scrierea academica

Coperta Carte Manual pentru scrierea academica

Iti doresti sa citesti cartea Manual pentru scrierea academica publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Manual pentru scrierea academica

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cel mai bine vandut manual de scriere academica din lume!Un scop central al prezentei carti este sa demistifice scrierea academica prin intoarcerea acesteia la radacinile sale sociale si conversationale. Desi scrierea poate cere o anumita doza de liniste si singuratate, modelul Ei spun/Eu spun le arata studentilor ca pot sa-si dezvolte ideile nu doar privind inauntrul lor, ci si facand ceea ce fac adesea intr-o buna conversatie cu prietenii si familia – ascultand atent ce spun altii si intrand in dialog cu alte idei. Abordarea scrierii are, prin urmare, o dimensiune etica, de vreme ce le cere scriitorilor nu doar sa tot probeze si sa reafirme ceea ce ei cred deja, ci si sa largeasca ceea ce cred prin confruntarea cu opinii care difera, uneori radical, de ale lor. Intr-o societate tot mai diversa, mai globala, aceasta abilitate de a te confrunta cu ideile altora e in mod special cruciala pentru o cetatenie/comunitate democratica….

Cartea Manual pentru scrierea academica PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.