Home Carti PDF Manual. Muzica Si Miscare. Clasa a II-a, semestrul I(contine CD)

[PDF] Manual. Muzica Si Miscare. Clasa a II-a, semestrul I(contine CD)

Coperta Carte Manual. Muzica Si Miscare. Clasa a II-a, semestrul I(contine CD)

Iti doresti sa citesti cartea Manual. Muzica Si Miscare. Clasa a II-a, semestrul I(contine CD) publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Manual. Muzica Si Miscare. Clasa a II-a, semestrul I(contine CD)

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Varianta tiparita este insotita de cea digitala, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru. Exercitiile propuse pun accentul pe creativitate, pe comunicare si pe incurajarea aptitudinilor artistice ale copiilor, prin: cantece (cu pozitivul si negativul aflate in manualul digital), activitati in echipa, invatare prin descoperire, exprimare libera, activitati recreative, momente de auditie si de miscare; Designul manualului este modern si atragator, iar explicatiile sunt insotite de o multime de imagini sugestive care ajuta copilul sa inteleaga si sa asimileze informatiile intr-un mod placut….

Cartea Manual. Muzica Si Miscare. Clasa a II-a, semestrul I(contine CD) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.