Home Carti PDF Mandale – Carte de colorat pentru adulti

[PDF] Mandale – Carte de colorat pentru adulti

Coperta Carte Mandale - Carte de colorat pentru adulti

Iti doresti sa citesti cartea Mandale – Carte de colorat pentru adulti publicata de Aramis? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mandale – Carte de colorat pentru adulti

Editura: Aramis

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Mandala constituie un simbol si, totodata, un ritual a carui origine vine din Hinduism si din Budism si reprezinta Universul. Este o diagrama circulara care pastreaza cu rigoare o anumita simetrie care se concentreaza cu toata forta asupra unui centru, avand ca structura tipica impartirea suprafetei in patru segmente Susanne F. Fincher, terapeuta prin arta si consiliera pentru vindecarea mentala, afirma ca reintroducerea mandalei in gandirea occidentala se datoreaza psihanalistului elvetian Carl Gustav Jung. Jung marturisea ca nevoia de a desena mandale a aparut in timpul momentelor sale intense de dezvoltare personala, iar aparitia acestei nevoi indica faptul ca la nivelul psihicului are loc o profunda reechilibrare. Doctorul roman, Octavian Simu, specialist in cultura si civilizatia Extremului Orient, analiziand evolutia istorica a mandalei spune ca, «mandala a fost definita si ca “psiho-cosmograma”», si, din acest motiv are puterea de a atrage privirea spre centrul ei, sau altfel spus, spre unitate, spre divin si, in ultima instanta, spre propriul nostru centru. 64 de Mandale va oferim noi….

Cartea Mandale – Carte de colorat pentru adulti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.