Home Carti PDF Mandrie + Prejudecata +Zombi de Jane Austen

[PDF] Mandrie + Prejudecata +Zombi de Jane Austen

Coperta Carte Mandrie + Prejudecata +Zombi

Iti doresti sa citesti cartea Mandrie + Prejudecata +Zombi scrisa de Jane Austen si publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Leda

Descriere completa: „Este un adevar universal cunoscut ca un zombi care a apucat sa manance un creier va simti nevoia sa manance si mai mult creier.“Aceasta este prima fraza din mandrie prejudecata zombi, o editie extinsa a indragitului roman de Jane Austen, in care apar scene noi-noute de maceluri cu zombi si oase sfaramate. Povestea incepe cu o molima misterioasa care s-a abatut asupra linistitului satuc englezesc meryton – si mortii revin la viata! Brava eroina elizabeth Bennet este hotarata sa inlature definitiv Amenintarea zombilor, dar curand este distrasa de sosirea in sat a trufasului si arogantului domn Darcy. Ceea ce urmeaza este o delicioasa comedie de moravuri, cu multe dueluri verbale intre Cei doi tineri indragostiti – si cu infruntari si mai violente pe campul de lupta scaldat in sange. Va putea Elizabeth sa nimiceasca odraslele lui satan? Si sa depaseasca prejudecatile sociale ale mosierilor cu constiinta de clasa? Plina de povesti de dragoste si inimi sfaramate, confruntari cu sabiile, canibalism si mii de cadavre in putrefactie, mandrie prejudecata zombi transforma o Capodopera a literaturii universale intr-o lectura captivanta pe care nu o mai poti lasa din mana.„Declar oficial ca sunt mai mult decat fascinat de aceasta carte.“ – Entertainment Weekly„Adevarata intrebare este: daca domnul Darcy e infectat de molima, va avea Elizabeth taria de a-l decapita la timp?“ – Salon. com..

Cartea Mandrie + Prejudecata +Zombi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.