Home Carti PDF Mantre facatoare de minuni. Curs de magie de Vladimir Lermontov

[PDF] Mantre facatoare de minuni. Curs de magie de Vladimir Lermontov

Coperta Carte Mantre facatoare de minuni. Curs de magie

Iti doresti sa citesti cartea Mantre facatoare de minuni. Curs de magie scrisa de Vladimir Lermontov si publicata de EuroPress? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: EuroPress

Descriere completa: Acesta este un curs special pentru cei a caror minte este atat de puternica incat nu poate fi inlaturata de la mansa soartei lor cu metode simple. In aceasta carte‑trening, va propun o manevra magica – metoda „diplomatiei sufletesti“, care, in cel mai rau caz, va va permite sa nu faceti din minte un adversar, ori in cel mai bun caz un observator neutru sau un aliat si un ajutor in toate problemele sufletului. Problema este ca in decursul vietii noastre noi am primit multe lectii negative. Tocmai atunci cand noi puteam sa invatam si sa intelegem, noi eram invatati ca viata este dificila si pe parcursul ei va trebui sa transpiram din greu ca sa obtinem ceva. Daca in copilarie aveam impresia ca noi suntem capabili de orice, maturizandu‑ne am inteles principalul lucru – noi nu suntem capabili de nimic. In aceasta lume, suntem niste fiinte jalnice si tremuratoare. Insa nu este adevarat…

Cartea Mantre facatoare de minuni. Curs de magie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.