Home Carti PDF Manuscrisul ars de Kathrin Lange

[PDF] Manuscrisul ars de Kathrin Lange

Coperta Carte Manuscrisul ars

Iti doresti sa citesti cartea Manuscrisul ars scrisa de Kathrin Lange si publicata de Vivaldi? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vivaldi

Descriere completa: O poveste de dragoste naiva si copilareasca, din cand in cand cate o intentie pedagogica si instructiva strecurata cu multa iscusinta si fara nicio ostentatie, actiune dinamica si multe aventuri cu momente palpitante de suspans, amanunte uneori savuroase legate de epoca, de viata de la sate, orase si curtea regala, de mestesuguri, stadiul de dezvoltare al tehnicii, modul de a calatori, imbracaminte si mentalitati – si toate acestea proiectate pe fundalul istoric al Evului Mediu de la inceputul secolului al XI-lea vazut dintr-o perspectiva moderna, sustinute de un dialog alert si invaluite intr-o atmosfera senina, plina de umor, o atmosfera care ne duce cu gandul la basmele unde totul se sfarseste cu bine. Iata o lectura placuta si atragatoare pentru tineret, dar si pentru adultii care vor sa se deconecteze de grijile zilnice. Kathrin Lange (1969, Goslar) se lanseaza cu povestiri scurte publicate in diferite antologii si devine cunoscuta mai ales in urma aparitiei romanului J├Ągerin der Zeit (2005). Romanul de fata marcheaza orientarea spre literatura pentru tineret…

Cartea Manuscrisul ars in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.