Home Carti PDF Marketing educational de Roxana Enache

[PDF] Marketing educational de Roxana Enache

Coperta Carte Marketing educational

Iti doresti sa citesti cartea Marketing educational scrisa de Roxana Enache si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Academica a editurii Institutul European. Contextul actual al descentralizarii invatamantului preuniversitar impune dezvoltarea competentelor decizionale ale actorilor educationali – premisa necesara asigurarii calitatii in educatie. Lucrarea propune parcurgerea unor aspecte practice ale marketingului educational, supunand atentiei cititorului un studiu de caz ce contine un plan de marketing si de management realizat de o unitate scolara. Prin problematica abordata, volumul se adreseaza cititorilor procupati de dezvoltarea personala in domeniul managementului si marketingului educational, punandu-le astfel la dispozitie un ghid practic, si nu doar un suport pur teoretic Din Cuprins: Piata educationala – componenta fundamentala a mediului de marketing Politica de marketing a unei institutii de invatamant Metode si tehnici moderne utilizate in cercetarea de marketing Activitatea de marketing educational Studiu de caz..

Cartea Marketing educational in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.