Home Carti PDF Martirele de la Magdalen

[PDF] Martirele de la Magdalen

Coperta Carte Martirele de la Magdalen

Iti doresti sa citesti cartea Martirele de la Magdalen publicata de Crime Scene Press? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Martirele de la Magdalen

Editura: Crime Scene Press

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Jack Taylor. Un fost politist irlandez. Problemele pe care le-a avut cu alcoolul si cu drogurile l-au scos pe tusa. ?i totusi, din cand in cand, se apeleaza la el pentru a rezolva cazuri incalcite in care, uneori, autoritatile n-au cum sa se implice sau sunt evitate. De data aceasta trebuie sa-si achite o datorie. ?i nu fata de oricine, ci catre cel mai de temut gangster din Galway. Se astepta la orice, dar nu ca Bill Cassell sa-i ceara sa o gaseasca pe femeia care, cu mult timp in urma, o ajutase pe mama lui sa supravietuiasca infernului de la Magdalen, o spalatorie devenita inchisoare pentru tinerele femei considerate pacatoase. Nimic mai simplu, cel putin in aparenta. Cu flerul sau proverbial, Jack ajunge la concluzii neasteptate: persoana pe care o cauta si motivele pentru care o facea nu erau nici pe departe ceea ce pareau. E un profesionist pur sange. Un nonconformist. Actioneaza fara sa-i pese de reguli si de primejdii. Isi bate joc tot timpul de cei care ii ies in cale. Nu se iarta nici pe el insusi. Un investigator cinic si, totusi, infiorat de suferintele lumii in care traieste. In Martirele din Magdalen Jack se confrunta cu intamplari teribile. Iese invingator, dar ramane cufundat in aceeasi mare de amaraciune. Ii scoate pe altii la liman, dar pentru el nu exista salvare….

Cartea Martirele de la Magdalen PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.