Home Carti PDF Meditatie pentru viata

[PDF] Meditatie pentru viata

Coperta Carte Meditatie pentru viata

Iti doresti sa citesti cartea Meditatie pentru viata publicata de Aquila `93? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Meditatie pentru viata

Editura: Aquila `93

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Un pas spre linistea mintii e un pas care duce inspre cea mai buna directie. Beneficiile meditatiei sunt nenumarate: reduce stresul, atenueaza durerea, ofera liniste mintii, si o mai mare capacitate de adaptare. Dar care stil de meditatie ti se potriveste tie? Meditatie pentru viata explica cele 6 forme de baza ale meditatiei care te vor ajuta sa identifici exact forma care ti se potriveste. Autorul te va ghida sa iti stabilesti stilul de meditatie in functie de tipul tau de personalitate, de experienta de viata acumulata, dar si in functie de preferintele personale. Descopera cele 6 forme de baza ale meditatiei si identifica acele tehnici care ti se potrivesc. Fa exercitii in asa fel incat sa iti personalizezi practica, invata pasii i in asa fel incat sa ramai motivat, si bucura-te de beneficiile meditatiei care pot sa iti incarce pozitiv intreaga viata….

Cartea Meditatie pentru viata PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.