Home Carti PDF Mesaje de la unicorni. Carte de colorat de Doreen Virtue

[PDF] Mesaje de la unicorni. Carte de colorat de Doreen Virtue

Coperta Carte Mesaje de la unicorni. Carte de colorat

Iti doresti sa citesti cartea Mesaje de la unicorni. Carte de colorat scrisa de Doreen Virtue si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Unicornii sunt la fel de reali ca mine si ca tine. Candva cutreierau pamantul, dar, din nefericire, au fost vanati pentru cornul pe care il au in frunte. Astazi, unicornii sunt protectorii nostri spirituali. Oamenii care au inimile pure, in special cei foarte creativi, pot sa simta si sa se bucure de prezenta unicornilor. Doreen Virtue Unicornii sunt ajutoare ingeresti al caror scop este sa aduca bucurie planetei noastre. Dorinta lor este sa te simti fericit, iubit si in siguranta. Ei ii ajuta pe toti oamenii sa-si exprime abilitatile creative. Daca vei citi mesajele pozitive si vei colora imaginile uluitoare din aceasta carte, imaginatia ta va deveni mai creativa, te va inspira sa iti redescoperi adevaratele pasiuni si te va incuraja sa iti accepti originalitatea si autenticitatea. Unicornii abia asteapta sa intri in lumea lor magica si fermecatoare pentru a te ajuta sa iti traiesti cele mai pure si mai sacre visuri!..

Cartea Mesaje de la unicorni. Carte de colorat in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.