Home Carti PDF Metamorfoza. Integrala prozei antume de Franz Kafka

[PDF] Metamorfoza. Integrala prozei antume de Franz Kafka

Coperta Carte Metamorfoza. Integrala prozei antume

Iti doresti sa citesti cartea Metamorfoza. Integrala prozei antume scrisa de Franz Kafka si publicata de Humanitas Multimedia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas Multimedia

Descriere completa: Marea descoperire pe care o poate face cititorul acestui volum – ce cuprinde toate scrierile publicate de Kafka in timpul vietii – este dimensiunea fundamental poematica a scrisului sau. Cel care deschide cartea simte de indata ca scriitorul praghez este, in buna masura, un poet. Viziuni transcrise cu o rece exactitate, uneori sub forma fragmentului, dar si in texte cu fluenta paginii de roman au drept constanta aderenta la clipa traita, pe care poemul in proza kafkian o daruieste infinitei retrairi. Aceasta revelatie o datoram in buna masura traducatorului care vine, aici, „in intampinarea“ operei kafkiene. Doar un poet cum a fost Mircea Ivanescu, calator el insusi pe taramuri asemanatoare, putea simti si transpune in limba romana, cu o fidelitate de profunzime, lava nestinsa a viziunilor kafkiene. „Kafka este poetul care a dat cea mai pura expresie secolului XX.“ (Elias Canetti) „Metamorfoza, deja de la primul rand, acum unul dintre cele mai celebre din literatura universala, a indreptat viata mea pe un nou drum.“ (Gabriel García Márquez) „Era un visator, iar creatiile sale poetice sunt concepute de cele mai multe ori ca prin vis si iau forma viselor… Imita cu exactitate lucrurile nebunesti si lipsite de orice logica a caror aparitie se petrece in vis, acest joc de umbre al vietii, facandu-ne sa amutim de spaima si pana la urma sa radem.“ (Thomas Mann)..

Cartea Metamorfoza. Integrala prozei antume in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.