Home Carti PDF Microbisti fara bilete

[PDF] Microbisti fara bilete

Coperta Carte Microbisti fara bilete

Iti doresti sa citesti cartea Microbisti fara bilete publicata de Andreas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Microbisti fara bilete

Editura: Andreas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Despre oameni, sport si mai ales… fotbal.«… In tribune, pasiunile atingeau cote atat de inalte, incat spectatorii pareau ca transmit acelei sfere ceva din chinul sau din bucuria sufletelor lor infierbantate. Iar acea sfera saltareata se comporta uneori de-o maniera capricioasa, ilogica. Era, cand prost dispusa, cand bine dispusa; cand nabadaioasa si inconsecventa, cand ascultatoare si zglobie; cand perfida si tradatoare, cand fidela ca o femeie de varsta a treia. Mai putea fi inaccesibila, alunecoasa, indiferenta, partinitoare, impartiala sau pur si simplu lipsita de cel mai elementar bun simt – cum altfel se poate numi o minge care se indreapta ca un glont spre paianjen, pentru ca, in ultima clipa s-o coteasca aiurea in aut?! Ce forta ii schimba traiectoria sau o forta sa se razgandeasca in ultimul moment?!»…

Cartea Microbisti fara bilete PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.