Home Carti PDF Middlemarch. Vol. II

[PDF] Middlemarch. Vol. II

Coperta Carte Middlemarch. Vol. II

Iti doresti sa citesti cartea Middlemarch. Vol. II publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Middlemarch. Vol. II

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Middlemarch este, in general, recunoscut nu numai ca incununarea geniului lui George Eliot, dar si ca unul dintre cele mai frumoase romane aparute in limba engleza. George Eliot (1819-1880), pseudonimul literar al lui Mary Ann Evans, a fost una dintre cele mai pretuite scriitoare ale epocii victoriene. Femeie de mare eruditie, cunoascatoare a limbilor clasice si a filosofiei, traducatoare de texte filosofice din germana, ea a fost si o precursoare in lupta pentru afirmarea drepturilor femeii in societate. A debutat cu povestiri in 1857 si a devenit celebra in urma publicarii romanelor Adam Bede (1859), Moara de pe Floss (1860), Silas Marner (1861), Middlemarch (1871-1872)….

Cartea Middlemarch. Vol. II PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.