Home Carti PDF Monarhiile secolului XXI

[PDF] Monarhiile secolului XXI

Coperta Carte Monarhiile secolului XXI

Iti doresti sa citesti cartea Monarhiile secolului XXI publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Monarhiile secolului XXI

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Casa regala a editurii Curtea Veche.„Raspunsul la intrebarea daca monarhia mai este adaptata mileniului al III-lea se afla in inimile fiecaruia. […] Oricare ar fi neajunsurile hazardului, in trunchiul acestei forme de guvernare se afla acumulata experienta si simbolismul a mii de ani si, mai mult, un reper social necesar astazi. Intr-o societate globala aflata in transformare permanenta, reperele stabile sunt putine. Familiile regale si suveranii sunt astfel de repere. Ei servesc ca apexuri ale societatii, fata de care fiecare se poate raporta in mod corespunzator. Pentru cineva care apreciaza ordinea si existenta unui scop in tot ceea ce facem, monarhul este o necesitate sociala. Sper ca, prin aceasta carte, cititorii sa afle cate ceva despre aceasta forma de guvernare, asa cum exista ea astazi, departe de povestile cu printese si de tabloidele scaparatoare. Sper ca, afland cate ceva despre monarhiile lumii, fiecare cititor sa poata raspunde la intrebarea de mai sus in cunostinta de cauza.“ – Ioan-Luca Vlad…

Cartea Monarhiile secolului XXI PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.