Home Carti PDF Mostenirea. Cum ne schimba genele viata si viata, genele

[PDF] Mostenirea. Cum ne schimba genele viata si viata, genele

Coperta Carte Mostenirea. Cum ne schimba genele viata si viata, genele

Iti doresti sa citesti cartea Mostenirea. Cum ne schimba genele viata si viata, genele publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mostenirea. Cum ne schimba genele viata si viata, genele

Editura: Lifestyle Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Dr. Moalem spune povesti fascinante astfel incat cititorii sa inteleaga usor complexitatea stiintei moderne a geneticii.“ – Dr. Temple Grandin, autorul cartilor The Autistic Brain si Thinking in Pictures O carte revolutionara, care va transforma ceea ce intelegem despre noi insine si despre familiile noastre, dezvaluind ca tot ce credeam ca stim despre genetica este gresit: genele nu sunt fixe; trasaturile pe care le mostenim nu sunt de nemodificat; comportamentul nostru poate afecta modul in care genele sunt transmise copiilor nostri. Am fost invatati ca nu prea avem de ales in privinta a ceea ce primim sau ceea ce transmitem mai departe, pentru ca mostenirea noastra genetica a fost fixata in momentul in care parintii ne-au conceput. Gresit! Genele noastre sunt dinamice, unele se activeaza, altele se dezactiveaza, ca raspuns la ceea ce facem, vedem si simtim. Si toate aceste lucruri se pot schimba, ceea ce inseamna ca si noi ne putem schimba. Genetic. Cartea aceasta este un ghid pentru aceasta schimbare. Nu mai suntem nevoiti sa ne multumim cu ceea ce ne-a fost dat. Putem sa ne scriem singuri istoria!Dr. Sharon Moalem este medic si cercetator stiintific renumit, autor al unor bestselleruri New York Times (Survival of the Sickest si How Sex Works). Cercetarile si scrierile sale combina medicina, genetica, istoria si biologia pentru a explica in modalitati noi si fascinante felul in care functioneaza corpul uman. Cartile lui au fost traduse in peste 30 de limbi….

Cartea Mostenirea. Cum ne schimba genele viata si viata, genele PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.