Home Carti PDF Mostenitorul

[PDF] Mostenitorul

Coperta Carte Mostenitorul

Iti doresti sa citesti cartea Mostenitorul publicata de Lider? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Mostenitorul

Editura: Lider

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Romanul de fata continua povestea de succes a familiei Deravenel, inceputa in Blestemul unei dinastii. Intr-o Europa macinata de Primul Razboi Mondial, Edward Deravenel incearca din rasputeri sa-si indeplineasca cat se poate de bine rolul de presedinte al companiei familiei, de tata si de sot. Desi lucrurile par a fi minunate, problemele nu intarzie sa apara. Minciunile si zvonurile raspandite de sotia geloasa a lui Edward vor discredita numele familiei, iar comportamentul nepasator al fratelui sau va duce la santaj si tradare. Dezastrele se tin lant, familia sufera drama dupa drama iar pana la o tragedie nu mai este decat un pas. Va fi imperiul Deravenel scos din impas si readus pe culmile gloriei, asa cum era odinioara? Cititorul va fi curios sa afle povestea acestei dinastii in care se succed tradarile, ambitiile, succesele si nerealizarile eroilor si va fi incantat sa lectureze o carte bine construita, scrisa intr-un stil literar adecvat….

Cartea Mostenitorul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.