Home Carti PDF Ne plac animalele (Contine CD audio)

[PDF] Ne plac animalele (Contine CD audio)

Coperta Carte Ne plac animalele (Contine CD audio)

Iti doresti sa citesti cartea Ne plac animalele (Contine CD audio) publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ne plac animalele (Contine CD audio)

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Let’s sing! a editurii Litera. Dragi parinti, Fiecare carte din seria Disney English. Let’s sing! include 8 cantece pe diferite teme, gandite anume pentru a-i invata pe copii cuvinte si propozitii in limba engleza. Fiecare cantec este precedat de un text introductiv si de doua casete care contin cuvintele si frazele-cheie pe baza carora sunt concepute versurile melodiei. Activitatile pe baza textului sunt simple si amuzante, iar caseta Action!/Actiune! va propune o serie de jocuri creative, pe baza cantecului. Versurile in limba engleza pot fi ascultate si urmarite totodata in carte, iar traducerea lor in limba romana ajuta la intelegerea mesajului. Disney English. Let’s sing! ofera intregii familii o ocazie jucausa si interactiva de a se familiariza cu limba engleza. Cantati, amuzati-va si invatati impreuna cu copiii vostri cantecele prietenilor din formatia Disney!…

Cartea Ne plac animalele (Contine CD audio) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.