Home Carti PDF Negru de corb

[PDF] Negru de corb

Coperta Carte Negru de corb

Iti doresti sa citesti cartea Negru de corb publicata de Crime Scene Press? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Negru de corb

Editura: Crime Scene Press

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: E o noapte de An Nou ca oricare alta in Shetland. E frig, zapada s-a asternut in straturi groase, dar oamenii ies impreuna pe strazi, canta, se distreaza. Chiar si singuraticul si ciudatul Magnus Tait se pregateste de petrecere si isi asteapta, ca in fiecare an, oaspetii care nu i-au calcat vreodata pragul. Unica fiinta care-i tine de urat e un corb la care tine ca la ochii din cap. Totul se schimba cand doua fete ii intra in casa si ii amintesc de un episod groaznic din trecut…Cateva zile mai tarziu, Fran Hunter descopera pe campul inghetat cadavrul uneia dintre fete. Intreaga comunitate e cutremurata. Inspectorul Jimmy Perez e pus in fata unui caz dificil, in care trebuie sa discearna intre ura si prejudecatile localnicilor fata de straini si franturile de adevar pe jumatate rostite. Deasupra tuturor, corbii se rotesc intr-un dans macabru. Un thriller psihologic distins cu premiul Duncan Lawrie pentru cel mai bun roman politist, scris de castigatoarea Premiului Diamond Dagger pentru intreaga cariera….

Cartea Negru de corb PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.