Home Carti PDF Oamenii din Cocioc – cineroman

[PDF] Oamenii din Cocioc – cineroman

Coperta Carte Oamenii din Cocioc - cineroman

Iti doresti sa citesti cartea Oamenii din Cocioc – cineroman publicata de Ecou Transilvan? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Oamenii din Cocioc – cineroman

Editura: Ecou Transilvan

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Proza a editurii Ecou Transilvan. Ioan Carmazan este unul dintre cei mai importanti prozatori, regizori si scenaristi romani: adevarul se va vedea pana la urma. Nu intamplator scria Geo Bogza in 1984: „Ioan Carmazan este cel mai interesant om pe care l-am cunoscut in ultimii ani.“Parcurgand povestirile ori cineromanele sale, exegetii operei lui Ioan Carmazan – pentru ca avem de-a face cu o opera au sesizat innobilata legatura intre proza si arta imaginii: inca de la Tapinarii, film de tinerete, autorul facea dovada capacitatii de a surprinde lumea fizica, uneori brutala, dar si puterea de a-i da o semnificatie existentiala. Personajele sale sunt conturate cu mana ferma a prozatorului si proiectate pe un ecran imaginar de un regizor de exceptie….

Cartea Oamenii din Cocioc – cineroman PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.