Home Carti PDF Oase incrucisate

[PDF] Oase incrucisate

Coperta Carte Oase incrucisate

Iti doresti sa citesti cartea Oase incrucisate publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Oase incrucisate

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Temperance Brennan, antropolog criminalist, trebuie sa rezolve un caz plin de surprize. Ea este solicitata sa interpreteze ranile unui barbat care a fost impuscat in cap, dar, in timp ce incearca sa-si dea seama de tiparul fracturilor, un personaj necunoscut ii inmaneaza o fotografie a unui schelet, spunandu-i ca aceasta contine raspunsul la intrebarea privind autorul crimei. Detectivul Andrew Ryan este si el implicat in acest caz si, pe masura ce relatia sa cu Temperance se incinge, ei incearca impreuna sa descopere care era, in realitate, afacerea „de importuri“ cu care se ocupa acest evreu ortodox. A fost el implicat in comertul ilicit cu antichitati? si care era semnificatia fotografiei? Cu ajutorul lui Jacob Drum, un arheolog specializat in studiul Bibliei si vechi prieten, profesor la Universitatea din Carolina de Nord, Tempe urmeaza indiciile care o duc pana in Israel. in tara Sfanta, ea afla despre un osuar ciudat de la Masada, un giulgiu si un mormant in care s-ar putea sa se fi aflat ramasitele familiei lui Isus. Dar, cu cat staruie mai mult in aflarea identitatii stravechiului schelet, cu atat pare sa se afle intr-o primejdie mai mare……

Cartea Oase incrucisate PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.