Home Carti PDF Oftalmologie pentru asistenti medicali

[PDF] Oftalmologie pentru asistenti medicali

Coperta Carte Oftalmologie pentru asistenti medicali

Iti doresti sa citesti cartea Oftalmologie pentru asistenti medicali publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Oftalmologie pentru asistenti medicali

Editura: ALL

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Oftalmologia este un domeniu extrem de vast, incadrat in grupa specialitatilor chirurgicale, care necesita insa o abordare multidisciplinara. In cuprinsul acestei carti cititorul regaseste informatii concise, actuale, legate de anatomia si semiologia analizatorului vizual, principalele afectiuni oftalmologice, investigatii clinice si paraclinice, diagnosticul de laborator al infectiilor oculare, precum si medicamentele utilizate in mod curent in practica oftalmologica. Oftalmologie pentru asistenti medicali poate servi drept ghid pentru elevii scolilor postliceale sanitare (a caror curricula de pregatire este respectata pe parcursul cartii), asistentii medicali, optometristi, pentru studentii la medicina si farmacie, dar si publicului larg….

Cartea Oftalmologie pentru asistenti medicali PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.