Home Carti PDF Opinia si multimea

[PDF] Opinia si multimea

Coperta Carte Opinia si multimea

Iti doresti sa citesti cartea Opinia si multimea publicata de Comunicare.ro? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Opinia si multimea

Editura: Comunicare.ro

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Intreaga conceptie a lui Gabriel Tarde despre opinie, opinie publica, public, multime se formeaza in contextul teoriei mai largi a imitatiei (dezvoltata in Legile imitatiei). Conceptele-cheie pe care se sprijina aceasta teorie sint credintele si dorintele: acestea motiveaza in mod fundamental individul. Toate credintele sint motivante, iar dorintele sint cele care le alimenteaza. Societatea nu apare decit datorita imitatiei, care pentru Tarde este factorul principal si decisiv al legaturilor sociale intre indivizi. Imitatia se raspandeste in unde concentrice, in jurul modelului. De aceea, sfera socialului este delimitata de granita de propagare a undei imitative, intretinute de „contagiunea“ faptelor de viata care au ecou in psihologia colectiva (a vietii de grup)….

Cartea Opinia si multimea PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.