Home Carti PDF Orasul de cenusa, Instrumente mortale, Vol. 2. Editia 2014

[PDF] Orasul de cenusa, Instrumente mortale, Vol. 2. Editia 2014

Coperta Carte Orasul de cenusa, Instrumente mortale, Vol. 2. Editia 2014

Iti doresti sa citesti cartea Orasul de cenusa, Instrumente mortale, Vol. 2. Editia 2014 publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Orasul de cenusa, Instrumente mortale, Vol. 2. Editia 2014

Editura: Leda

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Orasul de cenusa (City of Ashes) – O noua senzatie in universul urban fantasy! Stranie, intunecata si sexy! Seria Instrumente mortale (The Mortal Instruments) este comparata cu deja celebrele Harry Potter si Buffy, Spaima vampirilor. Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vand cu succes online. Clary Fray nu-si doreste decat ca viata ei sa revina la normal. Dar ce inseamna normal cand esti vanator de umbre, spintecator de demoni, mama ta se afla intr-o coma indusa prin magie, si poti vedea deodata varcolaci, vampiri si spirite ale naturii? Lui Clary i-ar placea sa petreaca mai mult timp cu prietenul ei cel mai bun, Simon. Dar vanatorii de umbre nu-i dau pace – mai ales frumosul si enervantul sau frate recent regasit, Jace. Iar singura ei sansa de a-si ajuta mama este sa-l urmareasca pe salbaticul vanator de umbre Valentine, care este probabil smintit, cu siguranta malefic – sa fie acesta chiar tatal ei? Cand si cel de-al doilea Instrument Mortal este furat, inspaimantatoarea Inchizitoare il suspecteaza pe Jace. Dar este oare Jace gata sa-si tradeze prietenii si sa-si incalce principiile pentru a-si ajuta tatal?…

Cartea Orasul de cenusa, Instrumente mortale, Vol. 2. Editia 2014 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.