Home Carti PDF Orasul Ingerilor Cazuti, Instrumente Mortale, Vol. 4. Editia 2014

[PDF] Orasul Ingerilor Cazuti, Instrumente Mortale, Vol. 4. Editia 2014

Coperta Carte Orasul Ingerilor Cazuti, Instrumente Mortale, Vol. 4. Editia 2014

Iti doresti sa citesti cartea Orasul Ingerilor Cazuti, Instrumente Mortale, Vol. 4. Editia 2014 publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Orasul Ingerilor Cazuti, Instrumente Mortale, Vol. 4. Editia 2014

Editura: Leda

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Orasul Ingerilor Cazuti (City of Fallen Angels) este volumul 4 din seria Instrumente Mortale (The Mortal Instruments) scrisa de Cassandra Clare. Razboiul a luat sfarsit iar, Clary Fray revine la New York, incantata de planurile sale de viitor. Dar totul are un pret…Vanatorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antreneaza sa devina vanator de umbre si sa-si foloseasca puterea unica. Mama ei se casatoreste cu iubirea vietii sale. Si, mai important decat orice, Clary poate spune despre Jace ca este iubitul ei. Dar… Cineva ucide vanatori de umbre, iscand tensiuni intre vanatorii de umbre si locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sangeros razboi. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta -mama lui tocmai a aflat despre el ca este vampir, iar Simon este nevoit sa plece de acasa. Cand Jace incepe sa se indeparteze de Clary fara sa-i explice acesteia de ce o face, tanara se vede fortata sa investigheze adancurile unor mistere care, odata deslusite, ii reveleaza un cosmar cum nu se poate mai groaznic: ea insasi a pus in miscare un lant de evenimente in urma carora i-ar putea pierde pe toti cei pe care-i iubeste. Inclusiv pe Jace..Titlurile seriei aparute la editura Leda: Orasul oaselor, Instrumente mortale, Vol. 1Orasul de cenusa, Instrumente mortale, Vol. 2Orasul de sticla, Instrumente mortale, Vol. 3…

Cartea Orasul Ingerilor Cazuti, Instrumente Mortale, Vol. 4. Editia 2014 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.