Home Carti PDF Orasul si cainii

[PDF] Orasul si cainii

Coperta Carte Orasul si cainii

Iti doresti sa citesti cartea Orasul si cainii publicata de Humanitas Fiction? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Orasul si cainii

Editura: Humanitas Fiction

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aparitia, in 1963, a romanului Orasul si cainii ii aduce lui Mario Vargas Llosa o rapida consacrare internationala: cartea e tradusa imediat in 20 de limbi, pentru ca apoi sa fie ecranizata. Este momentul in care incepe spectaculoasa cariera literara a scriitorului peruan, acelasi care in 1990 avea sa candideze la presedintia tarii sale. Orasul si cainii e un roman despre adolescenta si despre violenta unei lumi in care numai cei duri reusesc. Personajele, tineri peruani din toate straturile societatii, evolueaza intre zidurile unui colegiu militar asemenea celui in care a invatat timp de doi ani si Vargas Llosa. „Cainii“ (bobocii din primul an) sunt continuu agresati si umiliti de elevii mai mari, care le demonstreaza ca a fi barbat inseamna sa te impui prin forta in fata celui mai slab. O carte despre ostilitate, violenta si dramele adolescentei, scrisa de unul dintre cei mai mari autori contemporani….

Cartea Orasul si cainii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.