Home Carti PDF Pacatul impotriva spiritului (Editia 2013)

[PDF] Pacatul impotriva spiritului (Editia 2013)

Coperta Carte Pacatul impotriva spiritului (Editia 2013)

Iti doresti sa citesti cartea Pacatul impotriva spiritului (Editia 2013) publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pacatul impotriva spiritului (Editia 2013)

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: De la sfarsitul anului 1989 pana la 22 decembrie 1990, Ioan Petru Culianu a publicat, in saptamanalul Lumea libera romaneasca din New York, articole de o mare virulenta critica la adresa realitatilor politice din Romania. Ele constituie partea centrala a volumului Pacatul impotriva spiritului. Din iulie 1990, Culianu a inceput sa primeasca amenintari cu moartea. Pe 21 mai 1991, a fost asasinat la Chicago. Toate investigatiile facute in SUA indica o crima politica pregatita si executata din ordinul guvernantilor de la Bucuresti. Institutiile romanesti abilitate nu au intreprins niciodata nimic pentru aflarea vinovatilor….

Cartea Pacatul impotriva spiritului (Editia 2013) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.