Home Carti PDF Pacea va avea ultimul cuvant

[PDF] Pacea va avea ultimul cuvant

Coperta Carte Pacea va avea ultimul cuvant

Iti doresti sa citesti cartea Pacea va avea ultimul cuvant publicata de Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pacea va avea ultimul cuvant

Editura: Galaxia Gutenberg

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sora Emmanuel Maillard s-a nascut in Franta in 1947. A obtinut diploma in Istoria Artei la Sorbona in 1971 si din 1976 este membra a comunitatii Beatitudinilor. Traieste la Medjugorje si de acolo calatoreste in lumea intreaga pentru a evangheliza. Marturii si fioretti prezentate prin parabole savuroase si ilustrate cu imagini care ne permit sa-l surprindem pe Dumnezeu in flagrant delict de Indurare. Prin fragmentele sale tulburatoare, Sora Emmanuel ne ofera o calatorie atat prin inchisorile din New York, cat si prin confesionalele sfintilor! Cititorul se cufunda in profunzimea inimii umane si este prins in situatii trecute sau prezente, pe cat de captivante, pe atat de variate. Folosind un stil plin de viata si incisiv, cartea ne ajuta sa vedem aceasta pace atat de dorita, cea care vine de Sus si care obtine victorie dupa victorie. Asadar, aceasta este infrangerea vidului, a descurajarii si a fricii. Cuvinte pe care multi nu mai indraznesc sa le spuna, dar care au, totusi, puterea de a reconstrui o societate denaturata. O injectie de speranta care grabeste acel timp in care, in inima tuturor, Pacea va avea ultimul cuvant!Fiecare dintre noi are propriul sau Inger pazitor si daca legam o prietenie cu el, daca ii vorbim in fiecare zi ca unui prieten foarte intim si foarte scump, nu vom regreta niciodata! Teologia ne invata: unul singur dintre Ingerii nostri pazitori este mai puternic decat toti demonii din iad. El il are pe Dumnezeu cu el ! Asadar, in fiecare zi, in rugaciune, sa ne incredintam nevoile ingerilor nostri, implorandu-i sa actioneze cu forta si sa ne ajute sa revenim intotdeauna la vointa lui Dumnezeu. Ce poate fi mai trist decat un Inger pazitor in somaj?…

Cartea Pacea va avea ultimul cuvant PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.