Home Carti PDF Parintii mei au luat-o razna, Cum sa-ti instruiesti parintii, Vol. 3

[PDF] Parintii mei au luat-o razna, Cum sa-ti instruiesti parintii, Vol. 3

Coperta Carte Parintii mei au luat-o razna, Cum sa-ti instruiesti parintii, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Parintii mei au luat-o razna, Cum sa-ti instruiesti parintii, Vol. 3 publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Parintii mei au luat-o razna, Cum sa-ti instruiesti parintii, Vol. 3

Editura: Corint Junior

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Acest jurnal nu exagereaza cu nimic. S-ar putea ca unele pasaje sa para de necrezut. Dar sunt chestii care mi s-au intamplat. Si ti s-ar putea intampla si tie. De fapt, probabil chiar asa va fi. Luis isi doreste mai mult ca niciodata o cariera de comedian. Dar tocmai acum parintii lui au luat-o razna. Ei tin mortis sa fie cool: sa foloseasca vocabularul adolescentilor, sa se imbrace ca ei si sa aiba conturi pe Facebook. Luis este ingrozit! Singura lui speranta este sa participe la concursul Copii cu atitudine si sa impresioneze publicul si juriul. Va ajunge el in Marea Finala?…

Cartea Parintii mei au luat-o razna, Cum sa-ti instruiesti parintii, Vol. 3 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.