Home Carti PDF Pe jos in Himalaya

[PDF] Pe jos in Himalaya

Coperta Carte Pe jos in Himalaya

Iti doresti sa citesti cartea Pe jos in Himalaya publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pe jos in Himalaya

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Seria de documentare despre expeditia lui Levison Wood in Himalaya a fost difuzata de Channel 4. Dupa calatoria sa de-a lungul Nilului, cea mai provocatoare expeditie de pina acum a lui Levison Wood porneste din Afganistan de-a lungul Drumului Matasii si traverseaza cinci tari, inclusiv misteriosul regat Bhutan. Pe urmele marilor exploratori, Levison Wood strabate tinuturile de la poalele muntilor Himalaya si intilneste personaje fascinante – carausi, mistici, soldati, traficanti si pastori. Merge pe drumurile folosite de localnici, descoperind povesti de viata emotionante, infrunta pericole pe Linia de Control dintre Pakistan si India sau in teritoriile disputate din Kashmir si este martorul dezastrelor provocate de cutremur in Nepal. In sase luni, Wood si ghizii sai parcurg peste 2. 700 de kilometri pe acoperisul lumii – o lume aflata in pragul unor schimbari dramatice….

Cartea Pe jos in Himalaya PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.