Home Carti PDF Peak. Secretele performantei de top si noua stiinta a expertizei

[PDF] Peak. Secretele performantei de top si noua stiinta a expertizei

Coperta Carte Peak. Secretele performantei de top si noua stiinta a expertizei

Iti doresti sa citesti cartea Peak. Secretele performantei de top si noua stiinta a expertizei publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Peak. Secretele performantei de top si noua stiinta a expertizei

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Descoperirile lui Ericsson au fost elogiate si dezbatute, dar niciodata explicate corect. Prin urmare, ideea de expertiza inca ne intimideaza – credem ca avem nevoie de talent nativ ca sa atingem excelenta sau ca excelenta pare prohibitiv de dificila. Peak dezminte ambele idei, dovedind ca practic toti avem in noi semintele excelentei – trebuie numai sa le cultivam asa cum se cuvine. Peak ofera sfaturi nepretuite, adeseori contraintuitive despre fixarea unor obiective, receptionarea unui feedback, identificarea modelelor si despre automotivatie. Fie ca doriti sa va distingeti in profesie, sa va imbunatatiti performantele sportive ori sa va ajutati copilul sa obtina rezultate scolare deosebite, metodele revolutionare ale lui Ericsson va vor arata cum sa va imbunatatiti aproape orice abilitate importanta pentru voi. Peak ofera totusi mai mult decat o indrumare practica. Cartea demistifica reusitele de exceptie ale multor performeri remarcabili, de la virtuozi ai muzicii si ilustri savanti pana la neurochirurgi, intreprinzatori si sportivi profesionisti. Ofera, de asemenea, dovezi convingatoare ca scolile noastre abordeaza educatia in modalitati gresite. Si ne prezinta o viziune convingatoare si noua despre potentialul enorm pe care toti il avem. Aceasta carte este o naratiune revolutionara, lirica, plina de forta si bazata pe cunostinte stiintifice care ne arata efectiv cum sa devenim mai buni (mult mai buni) in a face lucrurile importante pentru noi….

Cartea Peak. Secretele performantei de top si noua stiinta a expertizei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.