Home Carti PDF Peninsula Interzisa. Marturie despre viata pe Muntele Athos

[PDF] Peninsula Interzisa. Marturie despre viata pe Muntele Athos

Coperta Carte Peninsula Interzisa. Marturie despre viata pe Muntele Athos

Iti doresti sa citesti cartea Peninsula Interzisa. Marturie despre viata pe Muntele Athos publicata de Philobia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Peninsula Interzisa. Marturie despre viata pe Muntele Athos

Editura: Philobia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Calatoria initiatica a unui francez pe drumurile abrupte ale sfantului munte, dublata de nasterea unui occidental la ortodoxie. Muntele Athos sau internationala monahala unde alchimia dorintei se numeste asceza si devine un antrenament permanent pentru constructia Omului in totalitatea lui. Muntele Athos sau trinitatea frumosului: a naturii, a liturghiei si a chipului calugarilor. Muntele Athos sau lumea populata de sihastrii care l-ar urma pe Hristos pana in infern, de calugari care nu se roaga, ci devin rugaciune, de parinti spirituali geniali si de vagabonzi celesti clarvazatori, practicanti ai nebuniei asumate, cea mai radicala forma de asceza. Putini au cunoscut indeaproape viata calugarilor de acolo, cu obiceiurile, riturile, singuratatea, zbuciumul sau pacea lor. Maretia acelei lumi, adancimea invataturilor, aparenta nebunie sau inalta spiritualitate, severitatea randuielilor si incredibila libertate, misticismul sau paranormalul, toate sunt povestite de un occidental intors in lume dupa mai bine de un an petrecut la Athos. Ce alta mare aventura i-a mai ramas omului modern, daca nu cea a descoperirii de sine si de Dumnezeu?…

Cartea Peninsula Interzisa. Marturie despre viata pe Muntele Athos PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.